Magyar vállalat kapta a Red Dot Termékdizájn díját

Magyar tervezésű intelligens vitorlásruha nyerte a Red Dot Termékdizájn 2021 díját, elismerve annak innovációját, minőségét és funkcionalitását.

Rangos díjat kapott a 878® intelligens vitorlásruhája, amely a kiváló minőség és az egyedülálló megjelenés mellett, anyaginnovációban is kiemelkedik. A frissen piacra dobott kabátot ugyanis abból a grafén anyagból készítették, melynek előállításáért 2010-ben két orosz fizikus Nobel-díjat kapott.

A díjazott termék súlya csupán 1830 gramm, élettartama 50 év. Amellett, hogy teljes mértékben vízálló, 3D-s testszkennelésnek köszönhetően még testreszabható is, de a beépített szenzorok a sportteljesítményt is fokozzák – jegyzi meg a Fibre2Fashion.com. 

Az intelligens vitorlásruha kapta a Red Dot Termékdizájn 2021 díját Fotó: 878co.com

Papp István, a vállalat vezérigazgatója a lapnak úgy nyilatkozott: ” nagyon örülünk és óriási megtiszteltetés ez a díj, különösen annak fényében, hogy a ruha piacra lépése még nagyon friss. Emellett természetesen nagy elismerés számunkra, hogy vitorlásruhánk tervezési és termékfejlesztési értéket is képvisel a piacon“.

A lap kiemeli, az ötven tagú zsűri több száz nevezésből választotta ki Majer Lilla, Nagy Marcell, Mákl Roland és Tóbiás Richárd által megalkotott vitorláskabátot. Amellett, hogy a Red Dot Design évkönyvébe is bekerülnek, a “Design on the Stage” kiállításon is bemutatkozhatnak a németországi Essenben.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email
Share on whatsapp